Inomhus

Inomhusväggen.

Inomhusväggen är liten och börjar som sagt bli till åren kommen. Men än så länge fungerar den även om det finns mycket vi gärna skulle vilja ändra på. Vi har lite planer på att kanske, förhoppningsvis, håll alla tummar, kunna finna en annan lokal framöver. Vi tror det är nödvändigt för klubbens överlevnad och för att kunna erbjuda denna fantastiska sysselsättning till fler. År 2020 blir klättring OS-gren och para-climbing är en stor idrott utomlands som vi gärna skulle vilja kunna erbjuda. Men det är i framtiden. Nu är vi här!

Prova-på-klättring

 

Torsdagar varannan vecka (hösten 2017 är det ojämna veckor) så är det prova på klättring. Tiden är 18.30 - ca 21.00.

 

Då kan vem som helst komma ner för att prova på. Det finns en ansvarig som tar hand om er. Det kostar femtio kronor och då ingår skohyra och sele.

 

  • Är man åtta -nio år brukar det fungera att klättra men yngre än så kan vara svårt.
  • Grupper om fyra eller fler gör säkrast i att boka en särskild tid för vi har inte möjlighet att ta hand om grupper på våra pova-på torsdagar.
  • Då vi är en liten förening är det oftast bara en person som har hand om torsdagarna. Det kan ibland betyda att man får vänta lite men det brukar fungera bra.
  • Barn under tolv år måste ha någon som är femton år eller äldre med sig.

Träning

 

Övriga torsdagar kl 18.30 - ca 21 samt tisdagar 18-ca 20.30 är det öppet för de som klarar sig själva vid väggen (kunskaper motsvarande Grönt Kort). Det finns alltid någon där som ser till att hålla öppet.

 

Utöver detta finns det möjlighet att låna nyckel och klättra på andra tider. För att kunna låna nyckel måste man ha uppvisat kunskaper (motsvarande Grönt Kort) så att man på egen kan vistas på ett säkert sätt i klätterlokalen.

 

  • För priser se första sidan (flik Hem).

Hyra väggen - privata grupper, föreningar och företag.

 

För mindre grupper går det bra att höra av sig för att få ett tillfälle att komma och klättra på väggen. Vi brukar vara flexibla med kostnaden men en större grupp får räkna med att det kostar som för en förening.

 

För en förening tar vi 1500 kronor och för företag tar vi det dubbla.

 

  • Räkna med att upp till tio personer så behöver man minst två timmar för att alla skall få klättra sig nöjda.
  • En grupp om femton personer bör räkna med tre timmar. Så många fler än femton klarar vi inte av att ta emot vid ett och samma tillfälle.
  • Räkna med att vi behöver ca en månads framförhållning. Särskilt gäller det lite större grupper.
  • Vid väggen råder absolut nykterhet.

Copyright @ All Rights Reserved